Wedding Smiles: Τι μπορείς να διορθώσεις;

wedding smiles - ωραίο χαμόγελο

Wedding Smiles: Τι μπορείς να διορθώσεις;

Πολλοί παράγοντες καθορίζουν το «τέλειο χαμόγελο», μεταξύ αυτών το εάν τα δόντια είναι ίσια, η κατάσταση των ούλων αλλά και υπάρχοντες αποκαταστάσεις όπως παλιά σφραγίσματα και θήκες. Έτσι, η συνολική κατάσταση του στόματος θα πρέπει να εκτιμηθεί τουλάχιστον 6 μήνες πριν τη μεγάλη ημέρα! Ανεξάρτητα των προβλημάτων, η αισθητική οδοντιατρική μπορεί να δώσει λύσεις για αστραφτερά χαμόγελα στην ομορφότερη στιγμή σας. Ανεξάρτητα από τη θεραπεία αισθητικής οδοντιατρικής που θα επιλέξετε, η ειδίκευση του οδοντιάτρου στον τομέα της αισθητικής οδοντιατρικής, είναι η εγγύηση για ένα όμορφο αποτέλεσμα. Φωτογραφίες αληθινών περιστατικών πριν και μετά τη θεραπεία, μπορούν να σας δώσουν μία εικόνα της ποιότητας των οδοντιατρικών εργασιών του κάθε επαγγελματία.

Λευκό νυφικό, λευκά δόντια
Όλοι θέλουν ένα λευκότερο χαμόγελο για την ημέρα του γάμου τους. Γι’ αυτό η λεύκανση είναι η πιο δημοφιλής θεραπεία αισθητικής οδοντιατρικής. Η λεύκανση μπορεί να γίνει είτε με LED στο ιατρείο, είτε με νάρθηκες στο σπίτι. Σε γενικές γραμμές, όσο πιο σκούρα είναι τα δόντια, τόσο μεγαλύτερη βοήθεια θα χρειαστούν για να λευκάνουν, που ισοδυναμεί σε περισσότερους κύκλους λεύκανσης. Ο συνδιασμός των δύο τεχνικών ονομάζεται Power Bleaching και χαρίζει το λευκότερο λευκό στα δόντια. Εάν το χρώμα των δοντιών δεν είναι ιδιαίτερα κίτρινο, τότε μια λευκαντική οδοντόκρεμα μπορεί να φωτίσει το χαμόγελο για την ημέρα του γάμου. Σε γενικές γραμμές η λεύκανση στο σπίτι είναι πιο ακριβή, αλλά η λεύκανση στο ιατρείο με LED είναι πιο γρήγορη. Ωστόσο, σε έντονες δυσχρωμίες στις οποίες θα χρειαστεί περισσότερη επιμονή, η λεύκανση με νάρθηκες στο σπίτι συμφέρει οικονομικά, καθώς επαναχρησιμοποιούνται οι ίδιοι νάρθηκες χωρίς επιπλεον κόστος!

Lifting δοντιών
Είναι ο πιο συντηρητικός και γρήγορος τρόπος για τη διόρθωση σπασμένων ή ραγισμένων δοντιών ή δοντιών με μικροατέλειες. Το Bonding είναι η πρώτη επιλογή! Μπορεί να διορθώσει δόντια με κατάγματα, με κενά, στραβά δόντια ή δόντια που είναι μικρά σε μέγεθος και δίνουν την εντύπωση της ασυμμετρίας. Με την προσθήκη αισθητικών σύνθετων ρητινών στο χρώμα του δοντιού, διορθώνονται με τη μέθοδο της γλυπτικής μόνο τα προβληματικά σημεία των δοντιών, χωρίς τρόχισμα και χωρίς αναισθησία. Το Cosmetic Recontouring είναι εξίσου συντηρητική μέθοδος, η οποία εξομαλύνει αισχμηρές γωνίες, μυτερούς κυνόδοντες ή άνισα κοπτικά άκρα που έχουν αποτριβεί με τα χρόνια, κάνοντας το χαμόγελο συμμετρικό και νεανικό. Για καλύτερα αποτελέσματα, συστήνεται να φέρετε μία φωτογραφία ενός χαμόγελου που σας αρέσει, έτσι ώστε να μπορούμε να δούμε τις λεπτομέριες που σας αρέσουν και θα θέλατε να αποτυπωθούν στο χαμόγελο σας!

Αόρατη ορθοδοντική πριν το γάμο
Η ορθοδοντική δεν είναι πλέον μόνο για τα παιδιά. Με διάφορες επιλογές τεχνικών αόρατης ορθοδοντικής, ο κάθε ενήλικας μπορεί να κάνει μία σύντομη ορθοδονική θεραπεία, χωρίς αντιαισθητικά μεταλλικά «σιδεράκια». Διαφανείς νάρθηκες ισιώνουν τα δόντια μέσα σε λίγους μήνες χωρίς να φαίνονται, ενώ τεχνικές σύντομης ορθοδοντικής θεραπείας για εφήβους και ενήλικες όπως η Six Month Smiles μπορούν να διορθώσουν τα στραβά δόντια μέχρι την ημέρα του γάμου σας. Ωστόσο, ακόμη και οι σύντομες τεχνικές ορθοδοντικής δεν μπορύν να ισιώσουν τα δόντια μέσα σε λίγες ημέρες. Γι’ αυτό προγραμματίστε την κλινική εξέταση στο Οδοντιατρείο Smiles έγκαιρα, προκειμένου να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα μέχρι τη μεγάλη ημέρα.

Hollywood Smile
Εάν επιθυμείτε ολική αναδιαμόρφωση του χαμόγελου, τότε οι κατάλληλες τεχνικές είναι οι όψεις ή/και οιολοκεραμικές στεφάνες. Οι όψεις είναι πιο δημοφιλείς σε νεαρές ηλικίες καθώς είναι ελάχιστα ή και καθόλου επεμβατικές. Οι λεπτές φλούδες υλικού στο χρώμα του δοντιού μπορούν να χαρίσουν ένα άψογο αισθητικά αποτέλεσμα, κλείνοντας κενά, ισιώνοντας τα δόντια και χαρίζοντας μονιμο λευκό χρώμα σε 1-2 επισκέψεις. Όταν τα δόντια έχουν πολλά παλιά σφραγίσματα ή παλιές στεφάνες, η κατάλληλη θεραπεία για ένα νέο, λαμπερό χαμόγελο είναι οι ολοκεραμικές στεφάνες. Χωρίς ίχνος μετάλλου, δίνουν φυσικό αποτέλεσμα και αποφεύγουν το αντιαισθητικό γκριζάρισμα. Έτσι, κανείς δεν θα μπορεί να καταλάβει ότι τα δόντια σας δεν είναι φυσικά.

Share: