ΒΙΝΤΕΟ

Bonding: Νέο χαμόγελο σε 1 επίσκεψη!

Πώς μπορούν να επιδιορθωθούν σε μία μόνο επίσκεψη σπασμένα δόντια, κενά μεταξύ των δοντιών, δυσχωμικά δόντια ή δόντια με λάθος σχήμα με τη βοήθεια της αισθητικής οδοντιατρικής; Συνέντευξη για την τεχνική Bonding από την Dr. Χριστίνα Μπουτσιούκη, DDS, MSc του Οδοντιατρείου Smiles, στη Βιβή Αναστασιάδου και στην εκπομπή Viva!

read more

Βρες το δικό σου χαμόγελο!

Η σύγχρονη οδοντιατρική χαρίζει το τέλειο χαμόγελο με βάση τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Ίσια δόντια χωρίς τροχό; Λευκό χαμόγελο με οικονομικό τρόπο; Αλλαγή σε 1 επίσκεψη; Ανώδυνη θεραπεία; Βρες το δικό σου χαμόγελο!

read more

Αντιγηραντική Οδοντιατρική Θεραπεία

Πώς να δείξετε νεότεροι αλλάζοντας το χαμόγελο σας! Φυσικά και γερνάνε τα δόντια μας! Και μαζί με αυτά και η συνολική εικόνα του προσώπου μας. Με το πέρασμα των χρόνων δημιουργούν ρωγμές, κηλίδες, κατάγματα, κιτρίνισμα, χάνουν τη διαφάνεια τους και αποτρίβονται. Η αντιγηραντική οδοντιατρική χρησιμοποιεί μεθόδους αισθητικής οδοντιατρικής για να επαναφέρει τη χαμένη νεότητα στο

read more

Αισθητική Οδοντιατρική πριν το Γάμο στην εκπομπή Viva!

Χαρίστε στον εαυτό σας ένα λαμπερό χαμόγελο για την ημέρα του γάμου σας! Δείτε τις επιλογές που σας παρέχει η σύγχρονη αισθητική οδοντιατρική ανάλογα με το είδος του προβλήματος αλλά και το χρονικό περιθώριο που έχετε στη διάθεσή σας μέχρι τη μεγάλη μέρα.

read more

Αισθητική Οδοντιατρική στο Οδοντιατρείο Smiles

Οδοντιατρείο Smiles: Δείτε τις επιλογές που σας προσφέρει η σύγχρονη αισθητική οδοντιατρική. Από μία απλή λευκανση ή κλέισιμο κενών και διαμόρφωση των οδοντικών περιγραμμάτων με τις τεχνικές Bonding και Cosmetic Recontouring, μέχρι την αόρατη ορθοδοντική με διαφανείς νάρθηκες και την ολοκληρωτική αλλαγή του χαμόγελου και της εμφάνισής σας με Smile Design και επανασχεδιασμό του χαμόγελου

read more

Δελφών 56 & Φλέμινγκ

ΤΚ. 54642 Θεσσαλονίκη

+30 2313 042147

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

Ωράριο Λειτουργίας

Δευ - Παρ: 10:00 - 21:00

Ραντεβού

info@odontiatreio-smiles.gr