ΤΙΜΕΣ / ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ ΠΑΚΕΤΑ

Εγγύηση τιμής – ποιότητας!

Στο Οδοντιατρείο Smiles, η φιλοσοφία μας είναι ότι το κόστος δεν θα πρέπει ποτέ να γίνεται εμπόδιο για υγιή, όμορφα δόντια. Μέσω ενός δικτύου συνεργατών και με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας και της ψηφιακής οδοντιατρικής, καταφέραμε να κρατήσουμε υψηλά την ποιότητα των θεραπειών και χαμηλά το κόστος. Εδώ σταματά και η σύγκριση.

Σταθερή τιμή πακέτου

Καθώς σε οποιοδήποτε σχέδιο θεραπείας μπορεί να προκύψουν μη αναμενόμενες θεραπείες που σκοπό έχουν την καλύτερη δυνατή διαχείριση της κάθε οδοντικής βλάβης, δεν μπορεί να υπάρχει εγγύηση τελικού κόστους στις οδοντιατρικές υπηρεσίες. Συνήθως αυτό αφορά σε νέα ενδοδοντική θεραπεία που προκύπτει κατά τη διαδικασία καθαριμού της βαθειάς τερηδόνας, σε αλλαγή πλάνου θεραπείας, ή και σε επιπλοκές που σχετίζονται με το βιολογικό παράγοντα, πχ κάταγμα συνοστεωμένης ρίζας κατά τη διαδικασία εξαγωγής δοντιού. Επιπλέον παράγοντες που δεν σχετίζονται με εμάς πχ αλλαγή στο ΦΠΑ, χρεώσεις οδοντοτεχνικών εργασιών μπορούν να μεταβάλλουν το κόστος των οδοντιατρικών θεραπειών. Στο Οδοντιατρείο Smiles σας παρέχουμε εγγύηση τελικού κόστους για το προτεινόμενο πλάνο θεραπείας!

Άτοκες δόσεις με πιστωτικές κάρτες

Αποκτήστε νέο χαμόγελο και πληρώστε το με δόσεις! Για τη διευκόλυνση σας η πληρωμή στο Οδοντιατρείο Smiles μπορεί γίνει με 3-12 μηνιαίες άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα, ακόμη και μετά το πέρας της οδοντιατρικής σας θεραπείας. Πλέον δεν έχετε κάνενα λόγο να μη χαμογελάτε!

Προνομιακά Πακέτα

Στo Οδοντιατρείο Smiles στηρίζουμε την ελληνική οικογένεια και δημιουργούμε οικονομικά οδοντιατρικά πακέτα θεραπευτικής και αισθητικής οδοντιατρικής για όλες τις ηλικίες. Έτσι μπορείτε να φροντίζετε τα δόντια σας, χωρίς να ανησυχείτε για το κόστος! Τα προνομιακά πακέτα περιλαμβάνουν οδοντιατρικές εργασίες πρόληψης και θεραπείας, αλλά και επεμβάσεις αισθητικής οδοντιατρικής για όλα τα μέλη της οικογένειας.

Ασθενείς εκτός πόλης

Η διαχείριση των ασθενών εκτός πόλης ή εκτός χώρας γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε η οδοντιατρική σας θεραπεία να ξεκινήσει άμεσα από την πρώτη κιόλας επίσκεψη σας και να ολοκληρωθεί στις λιγότερες δυνατές επισκέψεις. Η πολυετής εμπειρία μας στον τομέα και ο μεγάλος αριθμός ασθενών από όλες της πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, εγγυάται τη γρήγορη εξυπηρέτηση σας χωρίς αναμονές. Το πλάνο θεραπείας καταρτίζεται 1 μήνα πριν ψηφιακά μέσω κλινικών φωτογραφιών, πανοραμικής ακτινογραφίας ή/και αξονικής τομογραφίας (εάν κριθεί απαραίτητο) και ψηφιακό ραντεβού με τη γιατρό για όλες τις διευκρινήσεις. Η παρακολούθηση της θεραπείας δύναται να γίνει και ψηφιακά, κατόπιν καθοδήγησης σας για την αποστολή των κατάλληλων φωτογραφιών, με αποτέλεσμα να μειώνονται ακόμη περισσότερο οι οδοντιατρικές επισκέψεις και τα κόστης μετάβασης στο οδοντιατρείο. Λαμβάνετε οδηγίες τηλεφωνικά αλλά και με email και είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση προκύψει. Η απόσταση δεν είναι πλέον εμπόδιο για να αποκτήσετε το λαμπερό χαμόγελο που επιθυμείτε!

Κόστος οδοντιατρικής θεραπείας

Καθώς ο Κώδικας Οδοντιατρικής Δεοντολογίας της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας απαγορεύει τη δημοσίευση των τιμών των οδοντιατρικών θεραπειών, μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τις τιμές σε θεραπείες Γενικής Οδοντιατρικής, Αισθητικής Οδοντιατρικής, Ορθοδοντικής, Προσθετικής και Παιδοδοντίας αλλά και για τα προνομιακά πακέτα συμπληρώνοντας το mail σας στην ακόλουθη φόρμα: