ΤΙΜΕΣ / ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ ΠΑΚΕΤΑ

Εγγύηση τιμής – ποιότητας!

Στο Οδοντιατρείο Smiles, η φιλοσοφία μας είναι ότι το κόστος δεν θα πρέπει ποτέ να γίνεται εμπόδιο για υγιή, όμορφα δόντια. Μέσω ενός δικτύου συνεργατών και με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας και της ψηφιακής οδοντιατρικής, καταφέραμε να κρατήσουμε υψηλά την ποιότητα των θεραπειών και χαμηλά το κόστος. Εδώ σταματά και η σύγκριση.

Άτοκες δόσεις με πιστωτικές κάρτες

Αποκτήστε νέο χαμόγελο και πληρώστε το με δόσεις! Για τη διευκόλυνση σας η πληρωμή στο Οδοντιατρείο Smiles μπορεί γίνει με 3-12 μηνιαίες άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα, ακόμη και μετά το πέρας της οδοντιατρικής σας θεραπείας. Πλέον δεν έχετε κάνενα λόγο να μη χαμογελάτε!

Προνομιακά Πακέτα

Στo Οδοντιατρείο Smiles στηρίζουμε την ελληνική οικογένεια και δημιουργούμε οικονομικά οδοντιατρικά πακέτα θεραπευτικής και αισθητικής οδοντιατρικής για όλες τις ηλικίες. Έτσι μπορείτε να φροντίζετε τα δόντια σας, χωρίς να ανησυχείτε για το κόστος! Τα προνομιακά πακέτα περιλαμβάνουν οδοντιατρικές εργασίες πρόληψης και θεραπείας, αλλά και επεμβάσεις αισθητικής οδοντιατρικής για όλα τα μέλη της οικογένειας.

Καθώς ο Κώδικας Οδοντιατρικής Δεοντολογίας της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας απαγορεύει τη δημοσίευση των τιμών των οδοντιατρικών θεραπειών, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις τιμές και τα προνομιακά πακέτα συμπληρώνοντας το mail σας στην ακόλουθη φόρμα: