Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Λήψη ιατρικού & οδοντιατρικού ιστορικού

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει ο οδοντίατρος σφαιρικά τον οργανισμό σας, προκειμένου να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή θεραπεία, να αποφύγει τις παρενέργειες και να διασφαλίσει την υγεία σας.

Συζήτηση για τα προβλήματα, τις ανησυχίες και τις προσδοκίες σας

Ακούμε προσεκτικά τις επιθυμίες σας, λύνουμε όλες σας τις απορίες και σας εξηγούμε αναλυτικά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των μεθόδων θεραπείας.

Λήψη ψηφιακών φωτογραφιών

Η ψηφιακή τεχνολογία μας βοηθάει στην καλύτερη επεξεργασία των δεδομένων και στη δυνατότητα μετρήσεων στις ενδοστοματικές φωτογραφίες, προκειμένου να είμαστε ακριβείς και να μπορούμε να σας εγγυηθούμε προβλέψιμο αποτέλεσμα.

Κλινική εξέταση με συσκευή laser για τη διάγνωση της τερηδόνας

Η τεχνολογία laser fluorescence σε συνδιασμό με τη μεγέθυνση της εικόνας αποκαλύπτει αρχόμενες βλάβες των δοντιών, τερηδόνα, μικροκατάγματα, πριν αυτά εξελιχθούν σε μεγαλύτερα και καταστρέψουν το δόντι. Έτσι η παρέμβασή μας γίνεται έγκαιρα!

Λήψη ακτινογραφιών

Για την εξέταση των περιοχών ανάμεσα στα δόντια, τον έλεγχο του εσωτερικού κάθε δοντιού και των ριζών του, αλλά και για την εξέταση του περιοδοντίου και του οστού λαμβάνονται δύο ακτινογραφίες, μία για τη δεξιά πλευρά και μία για την αριστερή πλευρά του στόματος.

Λήψη αρχικών αποτυπωμάτων

Όταν απαιτούνται μεγάλες αλλαγές στο στόμα, τότε λαμβάνονται αποτυπώματα και κατασκευάζονται εκμαγεία, προκειμένου οι αλλαγές να εξεταστούν πρώτα στο γύψινο καλούπι, και να διαπιστωθεί η καταλληλότητά τους. Αυτές τις αλλαγές μπορείτε να δείτε και εσείς, έτσι ώστε να έχετε την εικόνα της αλλαγής του χαμόγελού σας, πριν αυτή πραγματοποιηθεί.

Ψηφιακή Ανάλυση Προσώπου

Τα χαρακτηριστικά του προσώπου όπως η απόσταση των ματιών, η συμμετρία του, το μέγεθος των χειλέων και άλλα αποτελούν σημαντικούς οδηγούς για την ανακατασκευή του χαμόγελού σας. Με την ψηφιακή ανάλυση του προσώπου παρέχονται χρήσιμες πληροφορίες για τις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν.

Ψηφιακή Ανάλυση Χαμόγελου

Κάθε χαμόγελο είναι μοναδικό! Γι’ αυτό και η οδοντιατρική θεραπεία εξατομικεύεται μέσα από την ψηφιακή ανάλυση των χαρακτηριστικών του χαμόγελου, όπως το μήκος και το πλάτος των δοντιών, οι αποστάσεις μεταξύ τους, το περίγραμμα των ούλων και άλλα.

Επίδειξη περιστατικών με φωτογραφίες πριν & μετά τη θεραπεία

Ανάλογα με το είδος της θεραπείας που επιθυμείτε, μπορείτε να δείτε παρόμοια περιστατικά ασθενών του ιατρείου και τις θεαματικές αλλαγές σε φωτογραφίες, video και εκμαγεία πριν & μετά τη θεραπεία.

Παρουσίαση του εξατομικευμένου σχεδίου θεραπείας

Μετά τη συλλογή των απαραίτητων διαγνωστικών στοιχείων, καταστρώνεται το σχέδιο θεραπείας και παρουσιάζεται σε εσάς αναλυτικά και σε βήματα.

Συζήτηση εναλλακτικών επιλογών

Παράλληλα παρουσιάζονται εναλλακτικές επιλογές με βάση τα οικονομικά ή/και χρονικά κριτήρια που μας έχετε εσείς θέσει, και αναλύονται εκτενώς.

Χρονοδιαγράμμα ολοκλήρωσης της θεραπείας

Στο τέλος της επίσκεψης παρουσιάζεται ένα αναλυτικό χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση του επιλεγμένου σχεδίου θεραπείας, ενώ σε περίπτωση που χρειαστεί, τροποποιείτε ώστε να ταιριάζει απόλυτα με τις επαγγελματικές, κοινωνικές και οικογενειακές σας υποχρεώσεις.