ΟΔΟΝΤΙΚΟ ΣΤΡΑΣ

TRENDS ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

Μια νέα άποψη στη διακόσμηση σώματος, τονίστε το χαμόγελo σας με οδοντικά στρας

Τα οδοντικά strass ανανεώνουν την εμφάνιση πανεύκολα & χαρίζουν ένα όμορφο και αστραφτερό χαμόγελο!

οδοντικό στρας

Μια νέα άποψη στη διακόσμηση σώματος, αφορά στα οδοντικά στρας που τονίζουν το χαμόγελo σας. Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, μικρά και ελκυστικά κοσμήματα, από καθαρό χρυσό 24Κ ή 22Κ, λευκόχρυσο 18Κ ή κρυστάλλους από ζαφείρι ή ρουμπίνι, καθώς η ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων είναι απεριόριστη. Για πιο οικονομικές επιλογές διαθέσιμα είναι και faux κοσμήματα και στρασακια. Μπορούν μάλιστα να συνδυαστούν μεταξύ τους επάνω στο ίδιο δόντι ή σε διπλανά δόντια, δημιουργώντας ένα «έργο τέχνης» επάνω στα δόντια! Για πολύ λαμπερό αποτέλεσμα, συνδυάζονται με λεύκανση στο ιατρείο .Έτσι το οδοντικό strass αναδεικνύει το πραγματικό λευκό των δοντιών.

Η διαδικασία τοποθέτησης είναι πολύ απλή και ανώδυνη. Τα μικροσκοπικά κοσμήματα που συγκολλούνται επάνω στο δόντι με τον ίδιο τρόπο όπως συγκολλούνται τα σιδεράκια για την ορθοδοντική θεραπεία. Πρόκειται για ειδικές κόλλες, μη επιβλαβείς για τους οδοντικούς ιστούς, οι οποίες όταν είναι επιθυμητό αφαιρούνται με ειδικά βουρτσάκια λείανσης χωρίς να αφήσουν σημάδια, υπολείμματα ή κιτρινίλες επάνω στα δόντια. Δεν απαιτείται τρόχισμα της επιφάνειας του δοντιού, δεν καταστρέφει την εξωτερική επιφάνεια του δοντιού και μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα μέσα σε λίγα λεπτά όταν το βαρεθείτε! Τα strass μπορούν να τοποθετηθούν ακόμη και επάνω σε προσθετικές εργασίες, δηλαδή στεφάνες ή όψεις, με ειδικό πρωτόκολλο συγκόλλησης. Η διάρκεια ζωής τους εξαρτάται από τις συνήθειες του ασθενή και μπορεί να φτάσει τα 4-5 χρόνια. Ωστόσο συνήθειες όπως η συγκράτηση στυλό με τα πρόσθια δόντια, η χρήση οδοντογλυφίδας, το κόψιμο κλωστής, η συγκράτηση του στομίου του ηλεκτρονικού τσιγάρου και γενικά μηχανική καταπόνηση που επιτελείται στην περιοχή τοποθέτησης του strass μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρη αποκόλληση του. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορεί να πραγματοποιηθεί επανασυγκόλληση του ίδιου strass με την ίδια ακριβώς διαδικασία που ακολουθήθηκε στην αρχή.

Δεν υπάρχουν αντενδείξεις στις οποίες δεν μπορούν να τοποθετηθούν τα οδοντικά strass. Προσφέρονται για άτομα όλων των ηλικιών, ακόμη και για εφήβους, καθώς είναι τελείως αβλαβή για τα νεαρά δόντια! Μοναδική προϋπόθεση αποτελεί οι επιφάνειες των δοντιών να είναι καθαρές και ελεύθερες χρωστικών, ώστε να μπορεί να πραγματοποιηθεί σωστά η συγκόλληση του κοσμήματος. Διαφορετικά πραγματοποιείται καθαρισμός δοντιών στην ίδια επίσκεψη. Δεν δυσκολεύουν τη στοματική υγιεινή και καθαρίζονται πολύ εύκολα κατά το βούρτσισμα των δοντιών, χωρίς να απαιτούνται επιπλέον ειδικοί χειρισμοί.

Δελφών 56 & Φλέμινγκ

ΤΚ. 54642 Θεσσαλονίκη

+30 2313 042147

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

Ωράριο Λειτουργίας

Δευ - Παρ: 10:00 - 21:00

Ραντεβού

info@odontiatreio-smiles.gr