Ο ΧΩΡΟΣ

  • Το Οδοντιατρείο Smiles σας παρέχει άνετο περιβάλλον αναμονής, σύχρονους χώρους ιατρείων και τελευταίας τεχνολογίας υλικοτεχνική υποδομή. Εφαρμόζουμε τις νεότερες θεραπευτικές τεχνικές με βάση πανευρωπαϊκά πρωτόκολλα, έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε μία ανώδυνη και υψηλής ποιότητας οδοντιατρική εμπειρία!
  • Εγκατάσταση συστήματος εξαερισμού και κλιματισμού για την διατήρηση καθαρής ατμόσφαιρας τόσο στο χώρο του ιατρείου όσο και στο χώρο αναμονής και σύστημα απολύμανσης των σωληνώσεων της οδοντιατρικής έδρας αλλά και κεντρικά φίλτρα καθαρισμού του νερού.
  • Διαθέτει αυτόκαυστο κλίβανο αποστείρωσης και πιστοποιημένα, ισχυρά απολυμαντικά διαλύματα για την εξασφάλιση άσηπτων συνθηκών και καθαρών χειρολαβών και εργαλείων, που τοποθετούνται σε κλειστό, ατομικό φάκελο αποστείρωσης.
  • Μεταξύ άλλων το ιατρείο διαθέτει συσκευή ultrasonic και συσκευή αμμοβολής  για γρήγορο καθαρισμό και στίλβωση των δοντιών, ψηφιακό ακτινογραφικό μηχάνημα για μείωση του χρόνου ακτινοβόλησης & άμεση εμφάνιση των ακτινογραφιών, ενδοστοματική μεγεθυντική κάμερα, συσκευή laser για την ανίχνευση τερηδόνας, συσκευή διαχείρισης μαλακών ιστών, συσκευή μικροαποτριβής για καλύτερη συγκόλληση των προσθετικών εργασιών και ψηφιακό εντοπιστή ακρορριζίου για γρήγορη, εύκολη και αποτελεσματική απονεύρωση αλλά και για τη μείωση των απαιτούμενων ακτινογραφιών κατά τη διάρκεια της θεραπείας.
  • Δυνατότητα real-time παρακολούθησης των οδοντιατρικών εργασιών σας σε οθόνη.
  • Δυνατότητες ψυχαγωγίας και ενημέρωσης κατά τη διάρκεια της αναμονής αλλά και των θεραπειών (π.χ. μουσική, παρακολούθηση ταινιών, ενημερωτικών video).