Οι Γιατροί

123

Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή ΑΠΘ με βαθμό «Λίαν Καλώς», με τίτλο DDS (DoctorDentalSurgery). Απέκτησε 5ετή εμπειρία σε ιατρείο καθηγητή της Οδοντιατρικής Σχολής Θεσσαλονίκης με ειδίκευση στην Παιδοδοντία. Από το 2007 συμμετέχει εθελοντικά σε κοινωνικά οδοντιατρικά προγράμματα και λαμβάνει μέρος σε οδοντιατρικά και ιατρικά συνέδρια με επιστημονικές ανακοινώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Έχει δημοσιεύσει ερευνητικές και κλινικές εργασίες σε ελληνικά και ξένογλωσσα περιοδικά.  Έχει παρακολουθήσει θεωρητικά και πρακτικά σεμινάρια και ενημερώνεται διαρκώς για τις επιστημονικές εξελίξεις σε διεθνή συνέδρια. Το ερευνητικό της ενδιαφέρον στρέφεται στα οδοντιατρικά βιοϋλικά, στον τρόπο με τον οποίο μπορούν να παραμείνουν ως οδοντική αποκατάσταση μακροχρόνια στο στοματικό περιβάλλον και σε νεότερες τεχνικές, τόσο στον τομέα της αισθητικής όσο και της παιδοδοντίας.

Από το Σεπτέμβρη του 2012 ειδικεύεται στην Αισθητική Οδοντιατρική στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών της Οδοντιατρικής Σχολής ΑΠΘ με τίτλο: «Οδοντική Χειρουργική – Συντηρητικές Αισθητικές Αποκαταστάσεις» και συνεργάζεται με την Κλινική Παιδοδοντίας, Πανεπιστήμιο Giessen, Γερμανία.

Είναι κάτοχος Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος, μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (Α.Μ.: 3489) και της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας.

#teamsmiles