Ασθενείς εκτός Θεσσαλονίκης


Η διαχείρηση αυτών των ασθενών γίνεται κατόπιν προγραμματισμού . Ακολουθώντας τις οδηγίες μας,  στέλνετε ψηφιακά φωτογραφίες και μία πανοραμική ακτινογραφία, ώστε να προετοιμάσουμε το προτεινόμενο σχέδιο θεραπείας και οι εργασίες να ξεκινήσουν με την πρώτη κιόλας επίσκεψη. Προσυμφωνείται η διάρκεια της θεραπείας και τα ραντεβού προγραμματίζονται τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν. Προς διευκόλυνση των ασθενών δεν τηρείται λίστα αναμονής και οι επισκέψεις μπορούν να πραγματοποιηθούν και Σάββατο.

Με το αυτοκινητο

 

Από την Περιφερειακή Οδό - Έξοδος Τριανδρία

Κατευθυνθείτε κατηφορικά στην οδό Κατσιμίδη μέχρι να συναντήσετε την οδό Δελφών και στη συνέχεια στρίψτε αριστερά. ToOδοντιατρείο SMILES βρίσκεται σε 500m στα δεξιά σας.

Από τη Δυτική Είσοδο

Κατευθυνθείτε παραλιακά στη Λεωφ. Νίκης και στη συνέχεια στη Μεγ. Αλεξάνδρου. Στο ύψος της Καλλιδοπούλου στρίψτε αριστερά, και κατευθυνθείτε στην Καλλιδοπούλου μέχρι να συναντήσετε την οδό Δελφών. Στρίψτε δεξιά στη Δελφών. ToOδοντιατρείο SMILES βρίσκεται σε 30m στα δεξιά σας.

Από τη Λαγκαδά

Κατευθυνθείτε στη Λαγκαδά μέχρι να συναντήσετε την Εγνατία και στρίψτε αριστερά. Συνεχίστε στην Εγνατία και στρίψτε δεξιά στην 3ης Σεπτεμβρίου. Κατευθυνθείτε ευθεία εως τη Στρατού και στρίψτε αριστερά. Συνεχίστε ευθεία στην οδό Δελφών.

Από την Α/Δ Θεσσαλονίκης - Μουδανίων

Κατευθυνθείτε ευθεία στην Κων. Καραμανλή και στρίψτε αριστερά στη Μπότσαρη. Για να παρακάμψετε τμήμα της οδού Δελφών που μένει κλειστό λόγω των εργασιών του μετρό, συνεχίστε μέχρι τη Β. Όλγας και στρίψτε δεξιά. Κατευθυνθείτε στη Β. Όλγας για 300m και στρίψτε δεξιά στην Καλλιδοπούλου. Κατευθυνθείτε στην Καλλιδοπούλου μέχρι να συναντήσετε την οδό Δελφών. Στρίψτε δεξιά στη Δελφών. ToOδοντιατρείο SMILES βρίσκεται σε 30m στα δεξιά σας.

Από τη Θεσσαλονίκης – Περαίας

Κατευθυνθείτε ευθεία στη Γεωργικής Σχολής, η οποία συνεχίζει ως Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως και στη συνέχεια ως Β. Όλγας. Στο ύψος της Καλλιδοπούλου στρίψτε αριστερά, και κατευθυνθείτε στην Καλλιδοπούλου μέχρι να συναντήσετε την οδό Δελφών. Στρίψτε δεξιά στη Δελφών. ToOδοντιατρείο SMILES

Με το ΚΤΕΛ

 Ο σταθμός του ΚΤΕΛ βρίσκεται δυτικά και η μεταφορά από και προς το σταθμό γίνεται με συχνά δρομολόγια αστικής συγκοινωνίας ή ταξί. 

Για να μεταβείτε στο Oδοντιατρείο SMILES, χρησιμοποιείστε τις γραμμές 8 και 78 (Στάση Σχολή Τυφλών – στην παραλία) και κατευθυνθείτε αριστερά στην οδό Καλλιδοπούλου και στη συνέχεια δεξιά στη Δελφών. ToOδοντιατρείο SMILES βρίσκεται σε 30m στα δεξιά σας.

Για την επιστροφή σας, χρησιμοποιήστε τις ίδιες γραμμές, 8 και 78, από τη Στάση Λαογραφικό Μουσείο, επί της Β. Όλγας

Με τον ΟΣΕ

Ο σιδηροδρομικός σταθμός βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης και η μεταφορά από και προς το σταθμό γίνεται με συχνά δρομολόγια αστικής συγκοινωνίας ή ταξί.

Για να μεταβείτε στο Oδοντιατρείο SMILES, χρησιμοποιείστε τη γραμμή 3 (Στάση Μεταμόρφωση του Σωτήρος – Δελφών). Εναλλακτικά, χρησιμοποιείστε τις γραμμές 8 και 78 (Στάση Σχολή Τυφλών – στην παραλία) και κατευθυνθείτε αριστερά στην οδό Καλλιδοπούλου και στη συνέχεια δεξιά στη Δελφών. ToOδοντιατρείο SMILES βρίσκεται σε 30m στα δεξιά σας.

Για την επιστροφή σας, χρησιμοποιήστε τις ίδιες γραμμές, 3, 8 και 78, από τη Στάση Λαογραφικό Μουσείο, επί της Β. Όλγας.

Αεροδρόμιο

Το αεροδρόμιο βρίσκεται στο ανατολικό άκρο της πόλης και η μεταφορά  γίνεται με συχνά δρομολόγια αστικής συγκοινωνίας ή ταξί.

Για να μεταβείτε στο Oδοντιατρείο SMILES, χρησιμοποιείστε τη γραμμή 78 (Στάση Λαογραφικό Μουσείο – Β. Όλγας) και κατευθυνθείτε δεξιά στην οδό Φλέμινγκκαι στη συνέχεια αριστερά στη Δελφών. ToOδοντιατρείο SMILES βρίσκεται ακριβώς στα αριστερά σας.